web analytics

At tjene penge på en e-bog

E-bogHvordan man kan tjene penge på sin viden med en e-bog

Det har længe været en trend.

At give en gratis e-bog væk med tips og tricks til diverse ting, f.eks. 10 råd til at sælge mere, 10 råd til at blive en bedre leder og listen kunne fortsætte.

Og så er de ofte ikke helt gratis alligevel – e-bøgerne.

For som oftest skal man give sin email i bytte, hvor der så bliver sendt et link til, hvor man kan downloade e-bogen.

Og nu er man havnet i nettet. Eller rettere sagt, på nogens email-liste.

En gratis e-bog bliver til email-marketing

Jeg har selv benyttet mig af tilbud om gratis e-bøger. Næsten dagligt på LinkedIn eller Facebook er det muligt at få del i de gratis glæder.

Den gratis e-bog er faktisk ofte OK, men mangler man lige de sidste og vigtigste detaljer, kan man købe et mere omfattende eksemplar af e-bogen.

Den gratis e-bog var altså blot en appetitvækker. Ahaaa 🙂

Var det noget med 1 times gratis webinar?

Og ja. Trenden er faktisk også i videoformat.

Det gratis webinar er ofte OK givtigt (ligesom e-bøgerne), men igen er webinaret blot en skrabet udgave af den fulde pakke, som koster en del penge.

Og selvfølgelig.

Et godt vidensprodukt skal da koste penge og hvad bedre end en gratis e-bog eller et webinar, hvor man kan få en færd af den, som man måske skal købe af.

Jeg har også selv set gratis webinarer om bl.a. facebook annoncering, skabelse af digitale produkter m.fl.

Og jeg tager da enkelte noter, men har ikke lyst til at kaste 5000-20.000 kr efter et webinar-kursus eller et weekendforedrag.

Så vil jeg altså selv helst forsøge mig frem. Det er min holdning.

Du skal kun lave dit digitale produkt én gang

Ideen om at lave en e-bog tiltaler mig. Alt, hvad jeg skal bruge, er en computer, noget specialviden om et emne og så motivationen til at gå igang.

Processen med at lave e-bogen skal jeg kun igennem en gang i en vis periode. Og så kan jeg altså sælge den igen, og igen, og igen – uden omkostninger. Det er da lidt smart.

Det kræver selvfølgelig købere, men den del tager jeg med oprejst pande. For udviklingen går mere og mere i retning af e-learning. Google er din ven. Youtube dig til dit svar osv. Alt dette vil jeg skrive mere om en anden dag.

Tim

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *