Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/timandersen.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/timandersen.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Tim Andersen skal øverst på Google - Tim Andersen

Tim Andersen skal øverst på Google

Tim Andersen

Mit navn er Tim Andersen

Billedet er fra 2012 taget inden min første jobsamtale efter endt uddannelse som Cand.merc. Jeg fik jobbet!

Og nu til noget lidt andet.

For jeg vil gerne ligge som søgeresultat nr. 1 på Google, når der søges på Tim Andersen. Det er klart.

Jeg vil gerne findes, når nogen søger efter mig. Men hvordan kommer jeg op som nr. 1 med min hjemmeside?

Google skal være sikker på, at når folk søger efter Tim Andersen, jamen så er det også mig eller en med samme navn de søger efter.

Derudover er der en række andre parametre, som Google dømmer ud fra. Når man arbejder med sin organiske placering på Google kaldes dette for SEO.

Den måde, som jeg vil bruge for at komme øverst, er at have en masse relevant indhold på min hjemmeside om mine projekter og ikke mindst – mig selv.

Det er svært at skrive en masse spændende om sig selv, så jeg synes, at det er meget mere spændende at fortælle om mine interesser og projekter, bl.a. gennem denne blog.

Jeg har i de sidste par dage gjort en masse for at fortjene Googles opmærksomhed. Jeg har skiftet til et moderne tema, som er overskuelig og kan ses på flere forskellige typer af enheder.

Derudover har jeg forsøgt at gøre det nemt for Google at arbejde sig gennem mit indhold på min side. Jeg har arbejdet lidt med mine overskifter og menupunkter.

Men jeg er ikke færdig!

Jeg er først lige begyndt.

Google vil nemlig gerne have at hjemmesiden opdateres ofte med friskt indhold. Og hvad er bedre end en blog, hvor jeg nogle gange om ugen kan fortælle om min hverdag.

Det er dog lysten, som driver værket. Bloggen er også en form for dagbog for mig. Et sted, hvor nogle tanker og erfaringer kan luftes.

Så det er med glæde, at jeg skriver disse indlæg og jeg glæder mig allerede til mit næste.

Vi ses 😉

Tim

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *