Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/timandersen.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/timandersen.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
Mit første blogindlæg. Wauw... - Tim Andersen

Mit første blogindlæg. Wauw…

Min nye hjemmeside er ved at tage form.

Jeg er endnu ikke helt skarp på hvad, der præcis skal med.

En ting er dog helt sikkert. Det gamle “design” er ude og der er kommet en lang bedre struktur på det.

Nu begynder det egentlig arbejde med at få skrevet noget content, som giver mening for dig som læser.

Måske giver det ikke mening, og måske er det ikke interessant. Nå, men så er du jo nok allerede gone.

Jeg har nogle vildt spændende projekter, som jeg stille og roligt vil give dig et indblik i.

Det ene er allerede i gang – aktieinvestering! Og det går fint.

Det næste er inden for livsstil… Jeg skal tabe mig nogle kilo!

Mere om det i næste indlæg.

Vi ses!

Tim